به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، پیگیری خستگیناپذیر طرحها، برنامههای توسعهای و برطرف کردن نیازهای مردم، عهدی است که دولت مردمی آیت الله رئیسی از مسئولان گرفته است و در این بین، استاندار به عنوان نماینده عالی دولت نیز برای رسیدن به تعالی و پیشرفت استان، سهم به سزایی دارد.
از این رو، استان ایلام با موضوعاتی چون اربعین حسینی و عبور میلیونها زایر از مرز مهران، تامین آب و برطرف شدن مشکلات کشاورزان و دامداران، تکمیل طرحهای نیمه تمام به ویژه در مناطق محروم ملکشاهی وهلیلان، جذب سرمایههای داخلی و خارجی و ارتقای تولید دانشبنیان مواجه است که مورد توجه جدی استاندار و دیگر مسئولان استانی قرار دارد.
در هفتهای که گذشت، استاندار ایلام با حضور در نشست ستاد مرکزی اربعین، بر اهمیت مسیر تردد بیش از 65 درصد زایران اربعین حسینی(ع) تاکید کرد و خواستار ایجاد تسهیلات و تزریق اعتبارات در ابعاد ملی شد.
حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و تلاش برای استفاده از این ظرفیت برای تجهیز و ترمیم زیرساختهای استان در ایام اربعین و برگزاری باشکوه و امن کنگره عظیم اربعین دیگر اقدامی بود که حسن بهرام نیا انجام داد.
علاوه بر آن، در دیدار با معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی بر اتمام و تعیین تکلیف دو طرح مهم و کلیدی سامانه گرمسیری و احیای اراضی و همچنین بر تامین اعتبار برای طرحهای پمپاژ آب در مناطق مختلف تاکید شد.
به کارگیری امکانات و ظرفیتهای بنیاد مستضعفان کشور هم دیگر مسیری بود که استاندار ایلام پیمود و در دیداری با پرویز فتاح رئیس این بنیاد، با بیان بازخورد طرحها و طرحهای نیمه تمام مناطق محروم ملکشاهی و هلیلان، خواستار تداوم کمک و مساعدت این نهاد انقلابی در مناطق محروم و تجهیز امکانات در حوزه اربعین استان شد.
جاذبههای گردشگری و تاثیر گردشگران بر اقتصاد بومی دیگر موضوعی است که مورد توجه مسئولان استانی بوده است و در این راستا، استاندار و مدیر شبکه جهانی جام جم برای تولید برنامههای تخصصی به توافق رسیدند تا از این فضا برای معرفی جاذبههای گردشگری برای دعوت از سرمایهگذاران ایرانی مقیم خارج از کشور، استفاده شود.
همکاریهای تجاری و اقتصادی با همسایگان، دیگر ظرفیتی است که این استان مرزی جمهوری اسلامی ایران از آن برخوردار است و به درستی هم مورد توجه مسئولان استان قرار دارد. دیپلماسی اقتصادی موضوعی است که بهرامنیا بر آن تاکید دارد و در چند ماه گذشته، در حوزه مرزی خواستار گشایش رسمی ۳ بازارچه چیلات، چنگوله و هلاله شمالی شد که از آن بهعنوان دریچهای نو به روی اقتصاد ایران یاد میشود.
بی تردید چنین رویکرد تحولی و پیگیری توسعه محلی با نگاه ملی، در کنار هم افزایی ظرفیتها، نویدبخش فرجامی ستودنی خواهد بود که همان توسعه یافتگی استان و آرامش برای مردم خوب آن است.
تلاشهای بیوقفه مسئولان عالی استان ایلام نمایانگر این شاخص است که کارآمدی و رویکرد تحول منطقهای با نگاه ملی، نتایج مثبتی را برای توسعه و پیشرفت استان به همراه خواهد داشت.
نظر شما